acsaMobles Acsa, ara sota la marca i nova imatge de Besform, va rebre dilluns dia 30 de maig el Premi a la Innovació 2011 de la Unió d’Empresaris de la Fusta, de la Unió Empresarial Intersectorial (UEI), dins la Setmana de la Fusta de la Garriga.

Els garriguencs Manuel Acedo i el seu fill Manu Acedo, les dues generacions que dirigeixen l’empresa, varen recollir el guardó entregat per Santi Soldevila, president de la Unió d’Empresaris de la Fusta, i per Joaquim Colom i Susanna Berenguel, director general  i subdirectora respectivament de la UEI.

Muebles Acsa ha estat guardonat amb aquest important distintiu per l’esforç dut a terme en el seu afany de seguir posicionant-se en el mercat del moble i seguir lluitant en un sector que passa moltes dificultats com és el del moble. Justament una de les mesures dutes a terme ha estat la renovació de la seva imatge, coincidint amb el seu 22è aniversari. Esforços que s’han vistos recompensats pel guardó rebut que serveix per animar-los a continuar en aquesta línia i renovant-se dia a dia.

A la fotografia: D’esquerra a dreta, Manuel Acedo, propietari de Muebles Acsa; Joaquim Colom, director general de la UEI; Manu Acedo,  propietari de Muebles Acsa,; Santi Soldevila, president de la Unió d’Empresaris de la Fusta, i Susanna Berenguel, subdirectora de la UEI

blog comments powered by Disqus