Teatre 01El Teatre de la Garriga – El Patronat ha tancat la temporada 2014 amb 8.387 espectadors acumulats, uns 2.000 més que durant el 2013. L’increment de públic ha estat, doncs, d’un 25,8 %, i durant aquesta temporada s’ha arribat a una mitjana de 182 persones per funció (aquestes dades tenen en compte, també, la programació per a escolars del municipi). Dues de les actuacions amb més èxit de públic van ser la de Mag Lari i la Mainasons, en què el Teatre va exhaurir les entrades.

Web pròpia

El Teatre disposa de dos perfils a les xarxes socials (Twitter i Facebook), des d’on es fa difusió de la programació. La cartellera també es pot consultar a través d’un programa de mà imprès i del web municipal.

Durant el primer trimestre de 2015 és previst que entri en funcionament la nova web del Teatre gràcies a un ajut de la Diputació. La pàgina permetrà desenvolupar un sistema propi de venda d’entrades per tal de millorar les prestacions actuals, fidelitzar el públic i assolir una major difusió a les xarxes.

OAMC

blog comments powered by Disqus