thumb Marti Oliveras 01La setmana que hem iniciat fa un parell de dies està essent força estable en conjunt, si bé de cara a finals de setmana sembla que això podria canviar una mica amb l'arribada d'un nou embossament d'aire fred en alçada que propiciaria un augment dels núvols, ruixats i un descens força notable de les temperatures.

En principi, tot fa pensar en un final de setmana més dinàmic, canviant, primaveral. En funció del lloc on ens trobem tindrem un tipus de temps o un altre. La variabilitat, per tant, estarà a l'ordre del dia i els ruixats irregulars podran aparèixer en qualsevol punt del país, més provables a la meitat nord i durant les tardes del cap de setmana.

Amb tot, les temperatures recularan respecte aquest inci de setmana i tornarem a situar les màximes clarament per sota dels 15ºC.

Veurem de quina manera ens acaben afectant aquests ruixats del final de setmana que, de presentar-se, serien en forma de neu en cotes relativament baixes a la nostra zona, a l'entorn dels 800 o 1000 m tan sols.

Seguirem la situació de ben a prop i informarem properament.

Bona setmana, salut i méteo!

 

blog comments powered by Disqus