thumb Marti Oliveras 01La setmana passada va acabar amb inestabilitat. El diumenge es va despertar humit i fresc, fruit dels ruixats de matinada que van deixar poc més de 3 l/m2.

El pas d'aquest sistema frontal, el qual pot reactivar la precipitació durant la matinada d'aquest dilluns, obrirà les portes a una baixada de les temperatures que notarem fins dimecres.

Es tracta d’un descens que no tindrà continuïtat, doncs els mapes a mig termini ens indiquen un retorn a l'ambient càlid a tot el país.

Així doncs, l'ambient de tardor durarà poc més de 48 hores. A partir de llavors, recuperació de les temperatures i calor de finals d'estiu a migdia. De nit i a primeres hores, però, serà de vital importància que ens abriguem.

Pel què fa a l'estat del cel, esperem una setmana amb domini del sol. Això no vol dir que en certs moments puguin aparèixer alguns intervals de núvols alts i mitjans. En general, però, farà sol i les ulleres de sol seran el nostre millor aliat.

Per ara podeu desar el paraigües, buscar la màniga curta per finals de setmana i tenir jerseis gruixuts a prop per les primeres hores de la jornada.

Així es presenta, a grans trets, aquesta setmana a la Garriga.

Seguirem la situació i informarem properament. I recordeu que per a qualsevol consulta estem a la vostra disposició. No dubteu a escriure'ns al nostre compte de Twitter (@GarrigaMeteo).

blog comments powered by Disqus