Peres amb vestit de pasta de full

thumb peres amb vestit de pasta de fullArriben dies de festa, plats i menús especials, però de tant en tant també ens agrada preparar algun plat diferent dels que s’acostumen a fer per aquestes dates de Nadal. Avui us proposem unes postres fàcils però alhora amb un resultat espectacular, que segur agradaran als vostres  convidats.

Llegeix més

Llet fregida amb nous

thumb llet fregida amb nousLa recepta que us proposem avui és una recepta molt antiga, d’elaboració casolana i que tradicionalment és molt típica a la part centre i nord d’Espanya.

Unes postres molt senzilles amb uns ingredients molt bàsics, com són la llet, farina, ou i sucre, que a continuació us passem a explicar com elaborar-les. En aquest cas hem afegit un ingredient com són les nous, i així donar-li un punt diferent, però sense perdre l’essència del que són.

Llegeix més

Lassanya de carabassa, albergínia, bolets i carn picada

thumb lassanya carabassaAvui us presentem un plat també molt senzill, ràpid de preparar i complet, pensat sobretot per aquelles que no puguin prendre aliments que continguin gluten ja que hem substituït la pasta per verdures.

INGREDIENTS (per a 4 persones)

- 1 carbassa no gaire gran.          

-  1 albergínia gran.

Llegeix més

Timbal de verdures amb calamarsets i maionesa de poma

timbal de_verdures_amb_calamarsetsAvui us portem una recepta també molt senzilla, ràpida de preparar i complerta, doncs hem fet una combinació de verdures i peix en un sol plat que ens ajuda a resoldre d’una manera més fàcil un àpat ràpid: avui preparem un timbal de verdures amb calamarsets i maionesa de poma.

Llegeix més

Fals cuscús de bròquil amb fruits secs i conill arrebossat amb festucs

CuscúsCom ja hem comentat d’altres vegades, no hi ha millor manera de gaudir dels productes que quan són de temporada. Per això, intentarem portar-vos receptes amb els productes que trobem en els nostres mercats i en la millor època.

Avui us oferim una recepta molt fàcil que no requereix massa temps per elaborar-la i amb un resultat que pot arribar a sorprendre.

Llegeix més

Flam de poma amb prunes al whisky i nata muntada

Flam de_pomaLa recepta que us portem avui és un autèntic clàssic de les postres de la nostra gastronomia tot i que a l’època dels romans ja s’elaboraven receptes molt semblants, ja que en aquells moments les gallines es domesticaven i s’havia de donar sortida als ous que ponien. Malgrat tots els segles que han passat, el flam se segueix consumint i té moltíssimes possibilitats. S’hi poden afegir diferents ingredients, aromatitzar amb el que més ens agradi i el seu resultat sempre serà deliciós.

Llegeix més