Entreteniments de pollastre arrebossats amb cacauets

entreteniments de_pollastreEl plat que us portem avui tan es pot considerar un aperitiu com un primer plat. Es tracta d’una recepta en el que el pollastre és el principal protagonista i els cacauets l’ingredient que fa que aquest plat sigui atractiu i, alhora, diferent. Segurament agradarà tant a grans com a petits, els quals poden ajudar a preparar-lo i, a més a més, no comporta massa temps.

Llegeix més

Torrades de Santa Teresa

Torrades de_Santa_TeresaAra que estem en temps de quaresma i és típic menjar dolços com els bunyols, hem volgut preparar unes torradetes de Santa Teresa que, tot i que potser no son tan típiques com els bunyols, val la pena fer-les ja que és molt fàcil i el resultat és deliciós.

Llegeix més

Cua de vedella amb salsa

cua de_vedella_en_salsaLa recepta que us portem avui forma part del Corpus del patrimoni culinari català i a la qual hem gosat fer-hi unes petites aportacions per tal d’afegir-hi un toc personal. És una recepta que necessita el seu temps, per la qual cosa no podem anar amb presses si volem obtenir un bon resultat i per això és millor preparar-la amb antelació.

Llegeix més

Bunyols de l'Empordà

thumb bunyols de lempordàAvui us proposem tot un clàssic de la cuina catalana en temps de Quaresma: els bunyols. Ja siguin de vent (farcits o sense farcir) o els coneguts bunyols de l’Empordà, són una delícia que no podem deixar escapar.

Personalment a mi m’agraden més els de l’Empordà, i sobretot aquesta recepta que és una de les millors que he provat mai. Però hem de tenir en compte que necessitem una mica de temps, ja que com porta llevat fresc, necessita un temps per llevar, però us asseguro que val la pena esperar.

Llegeix més

Plum-cake de fruites confitades i nous

Plum cakeLa setmana passada us portàvem una recepta salada que originàriament es feia per aprofitar les sobres de carn utilitzades en una escudella o restes de rostit. Avui, en canvi, us portem una recepta dolça en la qual també hem utilitzat restes d’alguns ingredients que ens havien quedat quan vam preparar el tortell de reis: les fruites confitades com són les cireres, les taronges i el meló, amb les quals hem elaborat un plum-cake de fruites i fruits secs.

Llegeix més