Pastís de formatge fresc

pastís formatge_frescLa recepta que us portem avui, encara que contingui ingredients que podem pensar que engreixen, hem de dir que és molt més lleugera del que sembla, ja que un dels principals ingredients, com és el formatge, és desnatat i dels anomenats 0%

És una recepta molt senzilla, amb un resultat espectacular, tan sols es necessita una mica de temps perquè qualli i per això es recomana preparar-ho el dia abans.

Llegeix més

Verat sense feina en escabetx

verat en_escabetxAmb l’arribada del bon temps, augmenta el consum menjar fred i això ens facilita molt la feina, ja que moltes vegades podem preparar receptes amb unes quantes hores d’antelació i tenir un plat llest per consumir quan més ens vingui de gust. Una d’aquestes receptes seria l’escabetx, el qual es pot fer tant amb peix com amb carn.

Avui hem pensat en un verat en escabetx que és tot un clàssic dins la cuina tradicional i una autèntica delícia.

Llegeix més

Ous farcits de bolets i gambes acompanyats amb maionesa a l’all negre

ousfarcitsAvui us portem una recepta d’ous farcits una mica diferent, ja que, normalment, es pren com un plat fred però en aquest cas l’hem preparat per consumir calent.

Amb aquest recepta hem utilitzat un ingredient no gaire habitual dins la nostra gastronomia: l’all negre. Aquest, no té res a veure amb el que tots estem acostumats a consumir, doncs es sotmet a un procés de fermentació durant seixanta dies a una temperatura i humitat determinades i constants, fet que el fa ser entre dolç i salat, amb una textura tova i suau, convertint-lo en un exquisit i delicat ingredient.

Llegeix més

Pastís de formatge en got

pastís de_formatgeAvui us portem unes postres que normalment tenim el costum de prendre en forma de pastís, però en aquest cas les presentem en format individual i dins d’un recipient, que tan pot ser un got, una copa o qualsevol altre receptacle que ens agradi.

Llegeix més

Crepes farcides de verdures i gambes

thumb crepes verdures i gambesAvui us portem una recepta que la majoria de vegades es prepara amb ingredients dolços, però que n’admet també ingredients salats, com és el cas de la recepta que us expliquem a continuació:

INGREDIENTS  (4 persones):

Per fer la massa

- 125 g.  de farina.

- 250 g. de llet.

- 2 ous.

Llegeix més