thumb peres amb vestit de pasta de fullArriben dies de festa, plats i menús especials, però de tant en tant també ens agrada preparar algun plat diferent dels que s’acostumen a fer per aquestes dates de Nadal. Avui us proposem unes postres fàcils però alhora amb un resultat espectacular, que segur agradaran als vostres  convidats.

Ingredients (4 persones)

- 4 peres.

- 1 làmina de pasta de full.

- 50 g. de mel.

- 1 branca de canyella.

- 4 claus d’olor.

- 1 ou per pintar.

- Cobertura de xocolata.

Elaboració

- Pelem les peres sense tallar la cua. Tallem una mica la base per que es mantingui en  peus.

- En un cassola posem 150 ml. d’aigua, la mel, la canyella i els claus i la fem bullir.

- Introduïm les peres i les deixem coure molt lentament durant uns 15 minuts.

- Retirem i deixem refredar fora de l’aigua.

- Tallem la pasta de full en tires fines i anem cobrint la pera començant des de la base.

- Pinzellem la pera amb l’ou batut.

- Enfornem durant uns minuts fins que estiguin daurades (20 minuts aprox.).

- Desfem una mica de xocolata i alhora de servir col·loquem una petita quantitat en un plat i a sobre posem la pera.

blog comments powered by Disqus