thumb lassanya carabassaAvui us presentem un plat també molt senzill, ràpid de preparar i complet, pensat sobretot per aquelles que no puguin prendre aliments que continguin gluten ja que hem substituït la pasta per verdures.

INGREDIENTS (per a 4 persones)

- 1 carbassa no gaire gran.          

-  1 albergínia gran.

 - 500gr. de carn picada ( 250gr. de porc i 250gr. de vedella)

- 1 ceba.

- Tomàquet fregit.

- 1 safata de xampinyons portobello.

- Formatge emmental ratllat, sal i oli-

ELABORACIÓ

-  Escalfem el forn a 200ºC

- Tallem l’albergínia en rodanxes finetes i salem, col·loquem sobre un paper de cuina i deixem durant una estona fins que suï i així no ens amargarà.

- Pelem la carbassa i amb un pelador de patates anem fent tires amples i fines.

- En una paella amb oli marquem una mica l’albergínia i reservem.

- Tallem la ceba en trossos petits i en una paella amb oli la deixem que es vagi fent, quan estigui ben tova afegim els bolets filetejats i saltegem. A continuació afegim el tomàquets fregit i reservem.

.- Barregem les dues carns i salem. En una paella amb una mica d’oli i tirem la carn fins que quedi feta. Tot seguit afegim el sofregit de ceba i tomàquet i bolets.

- En un motlle que pugui anar al forn anem posant capes de carbassa crua i albergínia fins que tinguem les capes desitjades.

- Acabem amb una capa de carbassa i cobrim amb el formatge emmental.

- Posem al forn fins que el formatge es gratini.

blog comments powered by Disqus