timbal de_verdures_amb_calamarsetsAvui us portem una recepta també molt senzilla, ràpida de preparar i complerta, doncs hem fet una combinació de verdures i peix en un sol plat que ens ajuda a resoldre d’una manera més fàcil un àpat ràpid: avui preparem un timbal de verdures amb calamarsets i maionesa de poma.

Ingredients (per a 4 persones)

- 1 carbassó gran.

- 2 patates grans.

- 2 pastanagues grans.

- 1 safata de xampinyons portobello.

- 16 calamarsets.

- 1 ou.

- 1 poma.

- Oli suau.

Elaboració

- Pelem la poma i la tallem a quarts. La fiquem al microones en un recipient tapat o amb film de plàstic. Quan estigui tova, la traiem i reservem.

- Preparem la maionesa posant en un bol alt la poma, un ou i una mica de sal i oli i procedim com quan fem una maionesa normal.

- Tallem totes les verdures en quadradets, si pot ser, de la mateixa mida.

- Posem a coure les patates en una cassola fins que estiguin toves. Colem i reservem.

- Ara fem el mateix amb la pastanaga. Quan estigui tova, la refresquem en aigua freda perquè fixi el color. Colem i reservem.

- Per últim, bullim el carbassó no més de 2 minuts i també refresquem perquè es fixi el color.

- Filetegem els xampinyons i els saltegem.

- En una paella, hi posem una mica d’oli i, quan estigui calent, hi saltegem els calamarsets que ja haurem netejat prèviament. Reservem.

- Muntem el plat posant una mica de maionesa a la base del plat.

- Agafem una anella o qualsevol motlle que tinguem, el col·loquem al centre del plat i hi anem posant capes de patata, pastanaga i carbassó, i acabem amb els xampinyons i els calamarsets.

blog comments powered by Disqus