Carxofes farcides de pernil i beixamel

Carxofes pernil_i_beixamelAquests dies ens trobem en el millor moment de l'any per gaudir de les carxofes i per això cal aprofitar i preparar un munt de plats amb aquest ingredient que, de ben segur, ens faran molt contents a taula. Aquesta setmana, us proposem una recepta per a quatre persones de carxofes farcides de pernil salat i beixamel.

Llegeix més

Patates al forn farcides de formatge emmental i bacó

Patates al_forn_farcidesAvui us portem una recepta de patates al forn. En aquest cas, ens hem basat en una recepta sueca coneguda com Patates Hasselback, que es fan al forn però porten uns talls que fan que els sabors s’integrin millor. A la recepta original només s’hi afegeix mantega aromatitzada amb herbes, però nosaltres hi hem posat oli, bacó i formatge emmental, tot i que es poden farcir del que més ens agradi.

Llegeix més

Espatlles de conill a la papillote

thumb espatlles conillAvui us presentem una recepta molt senzilla que hem realitzat amb una tècnica de cuina que consisteix en coure un aliment amb un embolcall resistent a la calor, com per exemple el paper d’alumini o el paper sulfuritzat. Dins de l’embolcall hem d’aplicar una mica d’oli a la superfície, després col·locar l’aliment i, posteriorment, tancar-lo hermèticament perquè aquest es cuini amb el vapor que es genera a l’interior.

Llegeix més