Hermes2Aquest dissabte passat l’Associació Esportiva Hermes va col·laborar amb el Comitè Tècnic de l’Esport Escolar, en l’organització de la Primera Jornada d’Iniciació Ciclista de l’Esport Escolar. Un centenar de nens i nenes de primària van participar d’una jornada formativa, on es pretenia que tinguessin un primer contacte amb el món del ciclisme.

Cada nen i nena va poder fer una sèrie d’activitats, començant per tres d’habilitat i finalitzant amb un circuit tancat pels carrers del polígon de Can Tarrés, on havien de fer una contrarellotge i una cursa.

Un cop finalitzat, els participants van ser obsequiats amb un petit esmorzar gentilesa de la mateixa entitat Hermes. Les primeres impressions van ser positives i tots els participants van sortir molt contents de les activitats, que duraven aproximadament una hora.

La nostra entitat que va néixer per a promoure les iniciacions esportives i l’esport de base, volia fer aquesta activitat per tal de recuperar la base ciclista garriguenca, un esport molt arrelat a la nostra població com a lleure. Després d’aquesta primera presa de contacte, adquirim el compromís de continuar treballant i col·laborant amb l’Esport Escolar com a eina socialitzadora de la Garriga.

Com a entitat volem continuar recuperant les activitats del foment de l’espor, que es duien a terme a la Garriga i que amb el temps s’han anat perdent. Per això també existeix l’objectiu de recuperar activitats com les Mini Olimpíades i el torneig de les 12h de Bàsquet, dins de la nostra capacitat.

Hermes vol agrair la col·laboració de tots i totes els monitors, coordinadors, àrbitres i comitè tècnic de l’Esport Escolar, als membres de Protecció Civil i l’equip mèdic, a tots els voluntaris de l’entitat, als nens i nenes i pares i mares que van participar activament l’activitat i a l’Ajuntament de la Garriga. Sense el suport de tots ells i elles aquesta jornada no hauria estat possible.

Esperem poder seguir organitzant moltes activitats més!

hermes_blanc

blog comments powered by Disqus