hermes_blanc{jcomments on}Un grup de joves garriguencs amb ganes de moure’ns hem creat una nova entitat esportiva. Aquesta  rep el nom d’Associació Esportiva Hermes la Garriga. Per què Hermes? Hermes, és a la mitologia grega, el Déu Olímpic. Segons els llibres de text, Hermes va ser el creador del concepte d’esport com a tal, com una eina de creixement personal i de cultiu de la ment a partir del treball del cos.

Amb aquesta vocació naixem. Som una entitat que vol promoure l’esport com a una eina d’oci familiar,  les activitats d’iniciacions esportives i el treball dels hàbits saludables, sobretot en els nostres infants.

Ja tenim diversos projectes en funcionament. El primer serà el Tour Ciclista Little Italy de la Garriga, que es realitzarà el cap de setmana del 14, 15 i 16 d’octubre i del qual, en els propers dies, tindreu més informació.

A partir d’ara ens podreu trobar en aquest espai que ens cedeix La Garriga Digital.cat, per a poder donar-nos a conèixer i perquè en feu arribar els vostres dubtes. Agraïm, per tant la col·laboració d’aquest mitjà digital.

Tothom que estigui interessat a participar amb nosaltres i organitzar totes les activitats que realitzarem durant els propers mesos, només ens ha d’enviar un correu electrònic indicant-nos les seves dades a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Esperem veure-us a les activitats que organitzem!

Associació Esportiva Hermes la Garriga

blog comments powered by Disqus